Referenties

Afgelopen weekend hebben wij bij jullie genoten van een fantastische survival. Op deze manier willen wij jullie complimenteren met de organisatie! Alles was perfect geregeld, we zijn werkelijk niets tekort gekomen. Een speciaal dankwoord voor de begeleiding van Gerald, de activiteiten werden duidelijk uitgelegd en de 2e ochtend stond zelfs de koffie al om half acht klaar! Geweldig!

Tot een volgende keer,

Jaco Olrichs

Bij deze willen wij jullie hartelijk dank voor de geweldige vakantie die jullie onze kinderen en kleinkinderen bezorgd hebben; In een woord geweldig waarbij wij natuurlijk de heerlijke pizza niet vergeten!

Jeanne en Anton Nell

Afgelopen weekend waren wij in de Ardennen voor een survival arrangement. Hierbij willen wij jullie nogmaals bedanken voor een fantastisch weekend! Wij hebben genoten van alle activiteiten en de goede verzorging van alles eromheen. Complimenten aan het team, en vooral aan Tom die ons begeleid heeft bij de activiteiten! Het was super, wij komen zeker terug bij jullie. In de Ardennen of in Nederland. 🙂

Jose Schrijver

Wat hebben wij een top herfstvakantie gehad, zeg. De kinderen praten er nog steeds over!Bij deze wil ik jullie toch nog enorm bedanken voor jullie gezellige begeleiding van begin tot eind.

We konden alle activiteiten in ons eigen tempo uitvoeren en hebben nooit iets gemerkt van enige tijdsdruk. Ook konden we altijd in overleg met jullie activiteiten aanpassen aan onze eigen voorkeur en vermogen. Super. Het eten was lekker en genoeg en vooral die keer eten in het café was heerlijk.....

Familie van Selm

Hi Minke,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor een ontzettend leuke dag! We hebben met z´n allen heel veel plezier gehad en kijken terug op een zeer geslaagde dag. Het eten in het strandpaviljoen de Tropen (Egmond aan Zee) was ook erg goed, lekker gegeten en een goede sfeer. Er werd goed voor ons gezorgd. En het hotel was boven verwachting goed. Onze complimenten!
Ik zou het leuk vinden als we de foto´s kunnen krijgen die jullie deze dag van ons gemaakt hebben.

Lisanne Aalbers

Ha Minke,

leuke dag gehad afgelopen zaterdag op het strand!! Jullie speelde echt goed in op de wensen van de groep, kan niet anders zeggen, een geslaagde dag met Sports Unlimited

Wie weet tot ziens

Ruud Peek

Goedemiddag allemaal,

Graag wil wij jullie allemaal nog bedanken voor de organisatie van onze personeelsdag. Alle mensen hebben genoten en gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind! Alle foto´s van de diverse fotografen zijn verzameld en in een mapje geplaatst, zodat iedereen van de momentopnames kan nagenieten.

Nogmaals hartelijk dank!

SHP bouwbedrijven Sjoukje Smit

AMC Labdag Bedrijfsuitje strand

Beste Minke/Martijn,

Onze "labdag" van afgelopen vrijdag was een weergaloos succes. Ontzettend bedankt voor de geweldige activiteiten en de zon..! Zou je de foto's die gemaakt zijn via Wetransfer.com naar mij en/of Heleen kunnen sturen? Bedankt en wie weet tot ziens.

SHP bouwbedrijven B.V. Tijmen Hommes AMC

De eerste keer dat ik in contact kwam met Active Outdoor Events was toen ik de organisatie van het Ardennenkamp overnam van een collega. Het voorwerk was al gedaan, maar desondanks heb ik al mijn vragen kunnen stellen en wensen kunnen doorgeven en daar heb ik altijd zeer snel reactie op gekregen. Ieder schooljaar is dit weer het geval, het contact verloopt soepel en in principe is alles mogelijk.
Outdoor Camping Barvaux, waar wij verblijven, heeft in mijn ogen een perfecte ligging. In principe zijn alle activiteiten op loopafstand, het is leuk dat de camping langs een riviertje ligt, er is genoeg 'speelruimte' op de camping en de faciliteiten zijn goed. Onze leerlingen slapen in de safari-tenten, welke schoon en netjes aangeleverd worden. In mijn ogen is het voor de leerlingen meer glamping dan kamperen, maar desalniettemin een hele fijne locatie om te verblijven en een hele fijne organisatie om mee samen te werken!

Erik Smits

Na het vergelijken van offertes hebben jullie een zeer concurrerende prijs. Dat is nog geen garantie tot kwaliteit, maar na een bezoek aan jullie Outdoor camping waren we overtuigd van een prima locatie met fijne en betrouwbare mensen achter de naam AOE. Jullie verzorgen nu al 3 jaar onze Ardennenreis voor leerlingen van klas 3 en we zijn zeer tevreden over deze samenwerking.

Zijn jullie tevreden over de manier waarop jullie kamp door ons werd/wordt georganiseerd?

Zeker, de combinatie van alle activiteiten in de buurt van een eigen locatie, deskundig personeel, goede materialen en een fijne samenwerking maakt AOE tot een zeer betrouwbare partner om onze leerlingen van klas 3 een onvergetelijke sportieve ervaring te geven in de Belgische Ardennen.

Waarom hebben jullie voor ons gekozen om jullie kamp te organiseren?

In het verleden is er ooit voor Active outdoor events gekozen en zijn we hier niet meer weg te slaan.
De organisatie is flexibel, is oplossingsgericht, leuke begeleiders en fijn om mee samen te werken.

Zijn jullie tevreden over de manier waarop jullie kamp door ons werd/wordt georganiseerd?

Ja, wij zijn zeer tevreden met de manier waar op jullie ons kamp verzorgen. Alles gaat in goed overleg en loopt iets even anders is dat nooit een probleem.

Tamara Haijen

Waarom hebben jullie voor ons gekozen om jullie kamp te organiseren?

Wij zochten voor onze doelgroep (14,15,16 jarigen) een uitdagend thema, waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat met een goed georganiseerd programma, waardoor onze begeleiders zich kunnen focussen op de leerlingen zelf en niet op de randverschijnselen.
Active Outdoor Events biedt ons alles in 1. Jullie bieden ons de uitdaging in kanovaren, mountainbiken, abseilen, gps tochten en rubberen boogschietspel. Dit zijn sportonderdelen die onze leeftijdsgroep aanspreken en waarbij wij merken dat er mooie verbindingen ontstaan in samenwerken. Wij kiezen er zelf voor dat de leerlingen geen mobieltjes meenemen want daardoor zien wij ook dat onze leerlingen weer even los komen van social media en elkaar opzoeken in het spel. Dat ontbijt, lunch en diner door jullie geregeld wordt, is voor ons een verademing, want zo hebben wij onze handen vrij om ons optimaal met de leerlingen bezig te houden en hoeft er geen kookstaf mee. Tevens is het mogelijk om 's avonds een kampvuur te maken, waarvoor jullie de spullen regelen en omdat onze leerlingen dit niet snel zelf zullen meemaken in hun eigen leventje, maakt het de sfeer rondom het kampvuur bijzonder en een mooie ervaring rijker.
De locatie voor dit alles is prachtig aan de voet van een berg, naast een kabbelend beekje en de accommodatie is eenvoudig, praktisch en beschermd.

 

Zijn jullie tevreden over de manier waarop jullie kamp door ons werd/wordt georganiseerd?

Ja, wij zijn heel tevreden. De ontvangst is prima met een vaste begeleider c.q. aanspreekpunt voor onze groep. Er is goede uitleg per sportonderdeel en altijd 2 vaste begeleiders die meegaan, wat heel belangrijk is voor als er wat gebeurt. Het weer speelt een belangrijke rol en ook daar is overleg in mogelijk zodat we alle onderdelen zo goed als mogelijk kunnen doen en daarmee inspelen op veranderingen in weersomstandigheden.

Rob de Decker

Waarom hebben jullie voor ons gekozen om jullie kamp te organiseren?

Active-outdoor hanteert gegarandeerd kleine groepen. Begeleiding is sportief en positief en er is voldoende personeel om alles te regelen. Dit waren we wel anders gewend.

Zijn jullie tevreden over de manier waarop jullie kamp door ons werd/wordt georganiseerd?

Organisatie klopt. Iedereen denkt mee en doet zijn/haar best. Indien iets niet mag/kan wordt een alternatief gezocht. Bijvoorbeeld avondspel, ontzettend leuke vervanging voor dropping.
Carin Veringa, Gymnasium Juvenaat

Monica van Loon Mentor 3e jaars

Onze klanten