RSG Wiringherlant

4 maart 2019

Waarom hebben jullie voor ons gekozen om jullie kamp te organiseren?

Wij zochten voor onze doelgroep (14,15,16 jarigen) een uitdagend thema, waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat met een goed georganiseerd programma, waardoor onze begeleiders zich kunnen focussen op de leerlingen zelf en niet op de randverschijnselen.
Active Outdoor Events biedt ons alles in 1. Jullie bieden ons de uitdaging in kanovaren, mountainbiken, abseilen, gps tochten en rubberen boogschietspel. Dit zijn sportonderdelen die onze leeftijdsgroep aanspreken en waarbij wij merken dat er mooie verbindingen ontstaan in samenwerken. Wij kiezen er zelf voor dat de leerlingen geen mobieltjes meenemen want daardoor zien wij ook dat onze leerlingen weer even los komen van social media en elkaar opzoeken in het spel. Dat ontbijt, lunch en diner door jullie geregeld wordt, is voor ons een verademing, want zo hebben wij onze handen vrij om ons optimaal met de leerlingen bezig te houden en hoeft er geen kookstaf mee. Tevens is het mogelijk om ’s avonds een kampvuur te maken, waarvoor jullie de spullen regelen en omdat onze leerlingen dit niet snel zelf zullen meemaken in hun eigen leventje, maakt het de sfeer rondom het kampvuur bijzonder en een mooie ervaring rijker.
De locatie voor dit alles is prachtig aan de voet van een berg, naast een kabbelend beekje en de accommodatie is eenvoudig, praktisch en beschermd.

 

Zijn jullie tevreden over de manier waarop jullie kamp door ons werd/wordt georganiseerd?

Ja, wij zijn heel tevreden. De ontvangst is prima met een vaste begeleider c.q. aanspreekpunt voor onze groep. Er is goede uitleg per sportonderdeel en altijd 2 vaste begeleiders die meegaan, wat heel belangrijk is voor als er wat gebeurt. Het weer speelt een belangrijke rol en ook daar is overleg in mogelijk zodat we alle onderdelen zo goed als mogelijk kunnen doen en daarmee inspelen op veranderingen in weersomstandigheden.